Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

    "NAŠE DVORIŠTANCE" poseduje lepo dvorište opremljeno kućicom sa toboganom, klackalicom, korpom za ljuljanje i malom trambolinom. U dvorištu takođe postoji caffe bašta gde roditelji/staratelji mogu da uživaju uz svoju omiljenu kafu ili neko drugo piće iz našega šanka, dok posmatraju svoje mališane. U slučaju kiše ili lošeg vremena možemo Vam ponuditi sve ono što nude i ostale igraonice a to je lavirint sa toboganom, tobogan sa lopticama kao i ljuljašku za mlađe korisnike, kuhinjicu i ogledalo za princeze. Posedujemo i mini disko kao i prostoriju sa decijim stolovima i stolicama gde organizujemo razne edukacione radionice. Zatvoreni deo poseduje i caffe bar za odrasle. Igraonicu vodi diplomirani pedagog, što je retkost, koji će vam pomoći, ako to želite da vaše dete napreduje u razvoju kako psihofizickom tako i u socijalnom.

 

PONUDA:

* 100 din. - 1 h korišćenje igraonice uz obavezno prisustvo roditelja/staratelja

* 250 din. - ceo dan korišćenja igraonice uz obavezno prisustvo roditelja/staratelja

* 700 din. - 3h korišćenja igraonice bez prisustva roditelja/staratelja za decu od 5 godina i stariju

*cene su po detetu

 

SPECIJALNA PONUDA:

- dnevni boravak od 4 h, gde za vaše dete obezbeđujemo sokić po želji, užinu u vidu kroasana, voće kao i kreativne igre uz nadzor našeg pedagoga. Cena 1200 din. po detetu, za dva deteta (brat, sestra) cena je 1800 din. (za decu stariju od 4 godine)

 

TOP PONUDA:

- Dečije pedagoške radionice svakog utorka od 18 h, cena po detetu 499 din., za decu od 4 godine i stariju. (*prvi put besplatno)